EPDM DAKEN

Epdm is een van de meest duurzame produkten om uw plat dak mee te bedekken. Rubber is een natuurprodukt, is bijna volledig recycleerbaar en heeft een zeer groot rek vermogen, waardoor het tegen de meeste extreme koude en warme temperaturen kan.

Het opgevangen water kan opgevangen worden in een regenton en gebruikt worden voor uw tuin besproeing, voor uw toiletten en zelfs voor uw wasmachine.
Het plaatsen van de rubbers gebeurt met aangepaste lijmen en produkten en heeft als een van de grote voordelen, zeker bij renovaties, dat er geen vlam aan te pas komt.
Nog enkele voordelen van Epdm op een rijtje:

Beloopbaar in alle weersomstandigheden, 100% UV bestendig, dampdoorlatend, wortelwerend, recycleerbaar, zeer moeilijk te scheuren,…
Het kan dan ook gebruikt worden voor daken, vijvers, bloembakken,…
Bij renovatie kan het rechtstreeks over de bestaande dakbedekking geplaatst worden, zodanig dat u geen stortkosten voor de oude dakbedekking moet rekenen.

Uiteraard moet de oude bedekking wel voldoende zuiver gemaakt worden en eventuele blazen of lekken in het dak moeten hersteld worden alvorens het Epdm of de isolatie te plaatsen.

Kijk naar onze realisaties epdm daken