GEVELBEKLEDING EN DAKBEKLEDING

Reeds velen kennen het zinken dak, beter gekend als een dak met staande naad. Dit is dan ook nog steeds een vrij populair dak, zeker omdat het vrij veel mogelijkheden biedt om bepaalde details aan een woning te realiseren.
Ook in de gevelbekleding is dit een vrij succesvolle manier van afwerken om uw wonig of project een eigen uitstraling te geven.
Systemen van gevelbekleding:

Staande naad:

Banen met een standaard breedte van 53cm of 60cm, welke in breedte kunnen aangepast worden naar de toepassing, welke in horizontale en verticale richting geplaatst kunnen worden.

De mozaïkcassettes:

Een speels gevelbekleding met rechthoekige of vierkante casettes die in 8 verschillende maten en in al de geprepatineerde kleuren verkrijgbaar zijn.

Het overlappingspaneel:

Een vrij eenvoudig maar zeer mooie gevelbekleding die op een houten of Aluminium draag structuut bevestigd wordt. Ideaal om een oude vuile gevel te herwerken tot een mooie eigentijdse en tijdloze gevel. Verkrijgbaar in Quartz zink of Antra.

De gevelpanelen:

Panelen met een max lengte van 6m en breedtes van 200,250 en 300mm, die het toe laten om een gevel op een zeer strakke manier af te werken.

Isoleren:

Vermits al deze gevelsystemen op een draagstructuur geplaatst dienen te worden , bieden zij tevens de mogelijkheid om uw wonig extra te isoleren.

Kijk naar onze realisaties gevelbekleding dakbekleding